Groot feest voor Speeltuinvereniging Kindervreugd

In november 2017 bestaat Speeltuinvereniging Kindervreugd 50 jaar! Deze mijlpaal wordt groots gevierd met een heus feestweekend. Hoe de invulling er precies uit gaat zien houden we nog even geheim, maar het belooft een beregezellig weekend te worden met elke dag leuke activiteiten en voor elk wat wils.

Noteer dus alvast 10, 11 en 12 november a.s. in uw agenda. De uitnodiging met het programma volgt huis aan huis in Helwijk, per mail aan leden van de Speeltuinvereniging en wordt in de Ster en op Facebook geplaatst.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2674

Uitslag grote verloting 26 augustus 2017

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2666

Kindervakantie Speelweek 2017 weer ten einde.

De Kindervakantie Speelweek 2017 is helaas weer ten einde. Een geweldige week met hier en daar wat improvisatie i.v.m. het slechte weer, maar dat mocht de pret niet drukken. Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen, maar vooral dank aan een ieder die heeft meegeholpen om deze week te doen slagen. Vele handen maken licht werk en dat hebben we met z’n allen maar weer eens laten zien. De organisatie is trots op het resultaat en nogmaals allemaal bedankt en tot volgend jaar !!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om deze dagen te beleven kunt u de gemaakte foto’s bekijken en downloaden, ga hiervoor naar onze pagina fotoalbums of kijk op onze Facebook pagina.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2662

1e dag Kindervakantie Speelweek

De 1e dag van de Kindervakantie Speelweek met als thema “Caribbean” is afgesloten met als resultaat vijf mooie hutten. Ook de zon die voor deze dag was besteld, werd op tijd afgeleverd.

Om deze dag te beleven kunt u de gemaakte foto’s bekijken en downloaden, ga hiervoor naar onze pagina fotoalbums of kijk op onze Facebook pagina.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2656

Country Line Danceavond

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2652

Helwijk krijgt eigen Dinnershow!

Voor het bijwonen van een dinnershow hoef je voortaan niet meer af te reizen naar Studio 21 in Hilversum. Komend seizoen werkt Toneelgroep Fame aan een show die niet alleen een lust is voor het oog, maar ook voor de maag. Tijdens de voorstelling kan het publiek genieten van een aantal culinaire lekkernijen. Een nieuw en verfrissend concept, maar met oude bekenden. Na een aantal jaar weg te zijn geweest pakken Stefan Lankhuizen, Yvonne van Kakerken – Antens en Marjolein de Baat de draad weer op. Hiermee wordt de huidige leiding door Shirley Maliepaard en Mandy Deijkers versterkt.
Met het format van de dinnershow brengt Toneelgroep Fame een vorm van entertainment die nog niet eerder is vertoond. Ook nieuw dit seizoen is de leeftijdsgrens. Of eigenlijk het vervallen van de leeftijdsgrens. Iedereen die de ambitie voelt om op de planken te schitteren is van harte welkom. Het wordt een show voor jong en oud, door jong en oud.
De feestelijke aftrap van de nieuwe Fame formule vindt plaats op zaterdag 30 september. Hierna zal er op woensdagavond gerepeteerd worden in gemeenschapshuis De Blokhut. Heb je interesse? Wil je je aanmelden of graag meer informatie? Bel of mail Inge Maliepaard: 06 43418894 / inge@svkindervreugd.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2622

Nieuw seizoen Toneelgroep Fame

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2611

Lotenverkoop SV Kindervreugd

Vanaf maandag 10 juli a.s. komen leden van Speeltuinvereniging Kindervreugd weer langs de deuren in Helwijk en Willemstad om lootjes te verkopen voor de jaarlijkse grote verloting. De trekking vindt plaats na de Sport- en Speldag op zaterdag 26 augustus a.s. om 19.00 uur. Er zijn weer mooie prijzen te winnen, waaronder verschillende geldprijzen.
Mocht u de lotenverkopers gemist hebben, dan kunt u tijdens openingsuren in de Blokhut terecht om alsnog lootjes te kopen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2608

Speeltuinvereniging Kindervreugd maakt zich op voor het zomerseizoen!

De Zomervakantie is alweer in zicht. Dat betekent dat Speeltuinvereniging Kindervreugd weer gaat beginnen met het gezellige zomerprogramma.

Op woensdag 19 juli starten we met de eerste Sport- en Spelavond, waaraan een ballonnenwedstrijd gekoppeld is. Aan het eind van het zomerseizoen is er een mooie prijs te winnen voor het kind dat zijn of haar kaartje teruggestuurd heeft gekregen vanaf de verste plek. Op 26 juli, 2, 9, 16 en 23 augustus worden eveneens sport- en spelavonden georganiseerd.

Tijdens alle sport- en spelavonden is er de gelegenheid om deel te nemen aan het luchtbuksschieten op de vrije baan of voor de Helwijkse kampioenschappen. Ook zal het rad van avontuur draaien ter bestrijding van de onkosten. Natuurlijk zijn er weer leuke prijzen te winnen.
Voor de winnaars van de sport- en spelactiviteiten is er aan het einde van de avond een waardebon (voorzover de kinderen lid zijn van de Speeltuinvereniging).

Inschrijven voor de sport- en spelavonden kan op de avonden zelf vanaf 18.00 uur.

Ter afsluiting van het zomerseizoen wordt op zaterdag 26 augustus de sport- en speldag gehouden van 10.00 tot 15.30 uur (met een uur pauze tussen de middag). Aan het einde van de dag is er voor alle deelnemers een waardebon en een vaantje en de winnaars mogen een mooie beker in ontvangst nemen (voorzover de kinderen lid zijn van de Speeltuinvereniging). Verder vinden de prijsuitreiking van de luchtbukskampioenschappen, de ballonnenwedstrijd en de grote verloting plaats. Vervolgens kan iedereen nog gezellig blijven naborrelen bij de muziek van de band de BBQ Singers.
Inschrijven voor de sport- en speldag kan tijdens de sport- en spelavond op 23 augustus.
Bent u nog geen lid van Speeltuinvereniging Kindervreugd? Een lidmaatschap kost slechts € 22,– per gezin per jaar. Kinderen kunnen met dit lidmaatschap onbeperkt spelen in de speeltuin en deelnemen aan alle activiteiten die de Speeltuinvereniging organiseert, het hele jaar door. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar in De Blokhut tijdens de openingstijden of per e-mail bij Erik Maliepaard via erik@svkindervreugd.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2606

Kledinginzameling SV Kindervreugd

Zoals eerder al in de Ster gemeld, is de kledingcontainer bij de Blokhut inmiddels verwijderd. Dit behoeft wellicht wat nadere toelichting.

De container bij de Blokhut werd sinds jaar en dag gebruikt voor het inzamelen van bruikbare kleding, schoenen e.d. Deze werden vervolgens netjes gesorteerd en verkocht op de rommelmarkten.

Helaas heeft de gemeente het beleid dusdanig aangepast, dat het voor Speeltuinvereniging Kindervreugd niet langer toegestaan was nog op de “ouderwetse” manier kleding in te zamelen. Om deze reden is de container inmiddels, na uitdrukkelijk verzoek daartoe van de gemeente, verwijderd.

Bruikbare kleding e.d. kan nu ingeleverd worden in de Blokhut. De Speeltuinvereniging hoopt natuurlijk dat mensen even enthousiast als altijd kleding in zullen leveren. De kleding betekent immers een leuke extra inkomstenbron tijdens de rommelmarkten en het zou enorm zonde zijn als die verloren gaat.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2575

Oudere berichten «