Wisseling van de wacht voor Speeltuinvereniging Kindervreugd

Ies den Hollander (voorzitter van SV Kindervreugd) legt na een bestuurstermijn van 38 jaar, per 1 januari zijn taken voor Speeltuinvereniging Kindervreugd neer. Het betreft niet alleen zijn bestuurlijke taken maar ook de overige uitvoerende taken (je kunt hierbij denken aan het wekelijks ophalen van spullen voor de rommelmarkt, het organiseren van de rommelmarkten, onderhoudswerk enzovoorts). Binnen het bestuur van SV Kindervreugd is hier goed over gesproken en uiteraard wordt zorggedragen voor een goede opvolging en soepele overdracht.

“Het wordt tijd dat het etiket Ies en Janny er vanaf gaat”, aldus Ies. “De tijd is gekomen het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie”.

Gelijktijdig met Ies zal ook bestuurslid Kees Slabbekoorn aftreden. Hij heeft er dan een trouwe termijn van 45 jaar bestuurslidmaatschap op zitten. Ook Kees zal zorgdragen voor een goede overdracht van zijn huidige ‘takenpakket’ als administrateur van de Blokhut.

Speeltuinvereniging Kindervreugd wil hun afscheid natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Bovendien willen we iedereen in de gelegenheid stellen beide heren de hand te schudden voor hun jarenlange trouwe inzet met geweldige resultaten. Hun inzet is bepalend geweest voor het gezicht van SV Kindervreugd heden ten dage en heeft een zeer grote bijdrage geleverd aan de leefbaarheid in Helwijk. Op vrijdag 12 januari 2018 wordt een afscheidsreceptie georganiseerd in de Blokhut. Deze vindt plaats van 15:00 tot 18:00 uur. Een uitnodiging volgt later.

Het ophalen van spullen voor de rommelmarkt op donderdagavond zal gewoon doorgaan. Het telefoonnummer om de afspraak te maken zal wijzigen, maar ook hierover zal binnenkort meer informatie worden verstrekt. Natuurlijk kunnen spullen ook worden ingeleverd tijdens de openingsuren van De Blokhut.

Door het bestuur zal een nieuwe voorzitter worden voorgedragen en op de volgende ledenvergadering zal een nieuwe bestuurssamenstelling aan de leden worden voorgelegd.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2722

Knutsels voor ouderen en langdurig zieken

Zoals elk jaar, maken we met het Jeugdwerk weer wat leuks voor de ouderen en langdurig zieken in Helwijk. Dit jaar maken we wat anders dan de gebruikelijke Kerststukjes en daar zijn we gisteravond tijdens de instuif al aan begonnen. Volgende week en tijdens de instuif van 15 december a.s. gaan we hiermee verder. Tijdens de instuif van 15 december wordt ook een Kerstknutsel voor de kinderen zelf gemaakt en de kinderen mogen dan een glittertattoo laten zetten.
Op dinsdag 19 december a.s. zijn alle kinderen na schooltijd van harte welkom in de Blokhut. Hier drinken we samen eerst wat en vervolgens gaan we op pad om de knutsels bij de mensen te brengen. Dit jaar zullen we ook wat maken voor alle bewoners van het Steunpunt in Willemstad, dus daar gaan we ook naartoe. Na het rondbrengen gaan we samen met de senioren gezellig pannenkoeken eten in de Blokhut.

Tot dan!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2717

Lotenverkoop SV Kindervreugd

Vanaf maandag 20 november a.s. komen leden van Speeltuinvereniging Kindervreugd weer langs de deuren in Helwijk en Willemstad om lootjes te verkopen voor de jaarlijkse Kerstverloting. De trekking vindt plaats tijdens de Kerstmarkt op zaterdag 9 december a.s. Er zijn weer mooie prijzen te winnen, waaronder verschillende geldprijzen.

Mocht u de lotenverkopers gemist hebben, dan kunt u tijdens openingsuren in de Blokhut terecht om alsnog lootjes te kopen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2714

Kerstmarkt in de Blokhut

Op zaterdag 9 december a.s. organiseert Speeltuinvereniging Kindervreugd weer haar altijd gezellige Kerstmarkt. Voor deze markt zal de Blokhut tot de nok toe gevuld zijn met allerlei gebruikte, maar ook nieuwe Kerstspullen, zoals kaarsen, kandelaars, beeldjes, verlichting, decoratiematerialen, Kerstballen, slingers, enz. enz.

De Kerstmarkt is geopend van 10.00 tot 14.00 uur.

Heeft u nog bruikbare spullen voor de Kerstmarkt of de reguliere rommelmarkt, dan worden deze na afspraak op donderdagavond bij u opgehaald. U kunt hiervoor bellen met 06-23932637. U kunt de spullen ook in de Blokhut brengen op woensdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2712

Instuifavonden in De Blokhut

Bijna iedere vrijdagavond is er een instuifavond in De Blokhut bij Speeltuinvereniging Kindervreugd. Neem gerust je vriendjes of vriendinnetjes mee. Iedereen is welkom op deze avond.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2706

50 jaar Speeltuinvereniging Kindervreugd

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2697

Uitslag prijzen op entreekaarten rommelmarkt 7 en 8 oktober 2017

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2691

Groot feest voor Speeltuinvereniging Kindervreugd

In november 2017 bestaat Speeltuinvereniging Kindervreugd 50 jaar! Deze mijlpaal wordt groots gevierd met een heus feestweekend. Hoe de invulling er precies uit gaat zien houden we nog even geheim, maar het belooft een beregezellig weekend te worden met elke dag leuke activiteiten en voor elk wat wils.

Noteer dus alvast 10, 11 en 12 november a.s. in uw agenda. De uitnodiging met het programma volgt huis aan huis in Helwijk, per mail aan leden van de Speeltuinvereniging en wordt in de Ster en op Facebook geplaatst.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2674

Uitslag grote verloting 26 augustus 2017

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2666

Kindervakantie Speelweek 2017 weer ten einde.

De Kindervakantie Speelweek 2017 is helaas weer ten einde. Een geweldige week met hier en daar wat improvisatie i.v.m. het slechte weer, maar dat mocht de pret niet drukken. Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen, maar vooral dank aan een ieder die heeft meegeholpen om deze week te doen slagen. Vele handen maken licht werk en dat hebben we met z’n allen maar weer eens laten zien. De organisatie is trots op het resultaat en nogmaals allemaal bedankt en tot volgend jaar !!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om deze dagen te beleven kunt u de gemaakte foto’s bekijken en downloaden, ga hiervoor naar onze pagina fotoalbums of kijk op onze Facebook pagina.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.svkindervreugd.nl/?p=2662

Oudere berichten «