Helwijk krijgt eigen Dinnershow!

Voor het bijwonen van een dinnershow hoef je voortaan niet meer af te reizen naar Studio 21 in Hilversum. Komend seizoen werkt Toneelgroep Fame aan een show die niet alleen een lust is voor het oog, maar ook voor de maag. Tijdens de voorstelling kan het publiek genieten van een aantal culinaire lekkernijen. Een nieuw en verfrissend concept, maar met oude bekenden. Na een aantal jaar weg te zijn geweest pakken Stefan Lankhuizen, Yvonne van Kakerken – Antens en Marjolein de Baat de draad weer op. Hiermee wordt de huidige leiding door Shirley Maliepaard en Mandy Deijkers versterkt.
Met het format van de dinnershow brengt Toneelgroep Fame een vorm van entertainment die nog niet eerder is vertoond. Ook nieuw dit seizoen is de leeftijdsgrens. Of eigenlijk het vervallen van de leeftijdsgrens. Iedereen die de ambitie voelt om op de planken te schitteren is van harte welkom. Het wordt een show voor jong en oud, door jong en oud.
De feestelijke aftrap van de nieuwe Fame formule vindt plaats op zaterdag 30 september. Hierna zal er op woensdagavond gerepeteerd worden in gemeenschapshuis De Blokhut. Heb je interesse? Wil je je aanmelden of graag meer informatie? Bel of mail Inge Maliepaard: 06 43418894 / inge@svkindervreugd.nl