Zeer succesvolle 65e rommelmarkt van Speeltuinvereniging Kindervreugd

De afgelopen rommelmarkt die op 31 maart en 1 april jl. gehouden is, is weer zeer succesvol verlopen. Het wordt al bijna gewoon dat de mensen vanaf de vroege morgen buiten staan te wachten om als eerste binnen te kunnen zijn. Tegen openingstijd stond er dan ook een lange rij bezoekers voor de ingang. Overal werden goede zaken gedaan. De organisatie kijkt tevreden terug op twee succesvolle, gezellige en drukbezochte dagen.

De week voor de rommelmarkt kon de organisatie weer rekenen op ontzettend veel vrijwilligers die druk in de weer zijn geweest om alles weer netjes schoon te maken en een mooi plekje te geven. Elektrische apparatuur wordt in de weken voor de rommelmarkt zelfs stuk voor stuk getest, om er zeker van te zijn dat mensen waar voor hun geld krijgen. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt wel uit het feit dat mensen van heinde en verre komen om de rommelmarkt te bezoeken. Het bestuur wil alle vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor hun inzet. Het waren gezellige dagen en de aanloop was hartverwarmend.

De opslagplaatsen zijn weer leeg, dus heeft u spullen voor de rommelmarkt bel dan 06-43418894‬. Op donderdagavond na 18.00 uur worden de spullen opgehaald. Voor meubels of grotere stukken geldt dat deze eerst worden bekeken. U mag de spullen ook tijdens de openingsuren in de Blokhut brengen.