De Roparun komt ook weer door Helwijk!

Afbeeldingsresultaat voor roparunZoals u wellicht weet, zal op Tweede Pinksterdag (maandag 21 mei a.s.) de route van de Roparun door Willemstad trekken. Voordat de deelnemers in Willemstad zijn, zullen zij eerst weer door Helwijk komen.

De deelnemers komen Helwijk binnen en vervolgen via de Louise de Colignystraat en de Prins Hendrikstraat hun route naar Willemstad. Halverwege de Prins Hendrikstraat komt een stand te staan met enkele zitplaatsen, waar men een drankje en een versnapering kan nuttigen en waar vandaan men de deelnemers toe kan juichen. Tevens staat er een luchtkussen voor de jongere jeugd. Het parcours wordt versierd en het geheel wordt opgevrolijkt met muziek. Het zou dan ook leuk zijn als alle Helwijkers de lopers komen aanmoedigen en de bewoners van de Louise de Colignystraat en de Prins Hendrikstraat de straat gezellig versieren of op een andere manier opfleuren  (hang bijvoorbeeld de vlag uit). De eerste lopers worden rond 6.00 uur verwacht. De piek zal liggen tussen 8.30 en 11.00 uur.  Het opzetten van het parcours zal rond de klok van 5.00 uur plaatsvinden.  Wij vragen uw begrip voor de eventuele overlast die u hiervan kunt ondervinden. Verder verzoeken we de bewoners rekening te houden met de Roparun bij het parkeren van auto’s.

Er bestaat de mogelijkheid om tijdens de doorkomst van de Roparun gezamenlijk vanaf 7.00 uur te ontbijten voor een bedrag van € 5,-. Geef je hiervoor op bij Inge Maliepaard, tel.nr.: 06-43418894 of via de mail: inge@svkindervreugd.nl