Speeltuinvereniging Kindervreugd telt af naar het zomerseizoen!

Nog drie weken en dan is het alweer Zomervakantie! Dat betekent dat Speeltuinvereniging Kindervreugd weer gaat beginnen met het gezellige zomerprogramma.

Op woensdag 11 juli starten we met de eerste Sport- en Spelavond, waaraan een ballonnenwedstrijd gekoppeld is. Aan het eind van het zomerseizoen is een mooie prijs te winnen voor het kind dat zijn of haar kaartje teruggestuurd heeft gekregen vanaf de verste plek. Op 18 en 25 juli en 1, 8 en 15 augustus worden eveneens sport- en spelavonden georganiseerd. Aan de winnaars van de sport- en spelactiviteiten wordt aan het einde van alle avonden een waardebon uitgereikt (voorzover de kinderen lid zijn van de Speeltuinvereniging). Inschrijven voor de sport- en spelavonden kan op de avonden zelf vanaf 18.00 uur.

Tijdens alle sport- en spelavonden is er de gelegenheid om deel te nemen aan het luchtbuksschieten op de vrije baan of voor de Helwijkse kampioenschappen. Ook zal het rad van avontuur draaien ter bestrijding van de onkosten. Natuurlijk zijn er weer leuke prijzen te winnen. Dit jaar worden voor het eerst ook een jeu de boule- en een biljartcompetitie opgezet. Opgeven hiervoor kan via Erik Maliepaard, 06-21587742 of via de mail: erik@svkindervreugd.nl. Kortom, wie van een spelletje houdt kan zijn hart ophalen deze zomer!

Ter afsluiting van het zomerseizoen wordt op zaterdag 18 augustus de sport- en speldag gehouden. Dit jaar kunnen de kinderen tussen de middag pannenkoeken blijven eten. De dag begint daarom om 11.00 uur en zal eindigen rond 15.30 uur. Voor alle deelnemers zal er een waardebon en een vaantje zijn en de winnaars mogen een mooie beker in ontvangst nemen (voorzover de kinderen lid zijn van de Speeltuinvereniging).

Na afloop van de sport- en speldag kan iedereen blijven eten. Op bestelling zal een menu geserveerd worden in de Blokhut. Na het eten starten we met een kinderdisco die later zal overgaan in een feestavond met DJ Jeroen van Beveren. Gedurende de avond vinden de prijsuitreikingen van de luchtbukskampioenschappen, de jeu de bouleskampioenschappen, de biljartkampioenschappen, de ballonnenwedstrijd en de grote verloting plaats. We sluiten het seizoen dus af met een knalfeest!

Nog geen lid van de Speeltuinvereniging? Een lidmaatschap kost slechts Euro 23,– per gezin per jaar. Met dit lidmaatschap mag deelgenomen worden aan alle activiteiten van de Speeltuinvereniging gedurende het hele jaar. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen in de Blokhut of te downloaden via de website www.svkindervreugd.nl