Ook in Helwijk gezellige doorkomst Roparun !

Op Tweede Pinksterdag, maandag 10 juni a.s., gaat Speeltuinvereniging Kindervreugd er weer voor zorgen dat de deelnemers van de Roparun ook weer een mooi onthaal in Helwijk krijgen. De dag begint om 6.00 uur, maar natuurlijk zullen vrijwilligers al de avond ervoor en wat uurtjes eerder bezig zijn om de boel gezellig aan te kleden.

Van 7.00 tot 10.00 uur kan een Roparun ontbijt genuttigd worden. Liefhebbers kunnen zich hiervoor opgeven bij Inge Maliepaard via inge@svkindervreugd.nl of 06-43418894. De kosten bedragen Euro 2,50,– per persoon.

Vanaf het terras bij de Blokhut, kunnen dan de deelnemers van de Roparun aangemoedigd worden, uiteraard onder het genot van een hapje, een drankje en gezellige muziek van een DJ en na afloop zal er live muziek zijn om de dag feestelijk af te sluiten. Dit jaar juichen we natuurlijk ook voor ons eigen team “Willemstad In Touch”! Ook de jeugd kan zich lekker vermaken in de speeltuin en op het springkussen.

De route van de Roparun loopt dit jaar vanaf de Koningin Julianalaan (ingang van Helwijk), naar het Prins Bernhardplein, de Prinses Christinastraat en de Prins Johan Frisostraat, waarna de deelnemers langs de Prins Hendrikstaat via het bruggetje Helwijk weer zullen verlaten.

Net als andere jaren, hopen we natuurlijk dat de inwoners van Helwijk de route weer mooi zullen versieren met vlaggetjes, slingers en alles wat leuk en feestelijk is.

Moedig de deelnemers aan en kom gezellig naar de Blokhut of langs de route meejuichen!