Kindervakantie Speelweek 2020

Dit jaar zal de Kindervakantie speelweek er anders uitzien dan andere jaren.

Maar des ondanks zitten we zeker niet stil deze zomervakantie. Dit jaar zal er een aangepast programma op de planning staan, om er als nog een gezellige vakantie van te maken.

De zomervakantie bestaat uit zes weken en Kindervakantie Speelweek zal 1 dag in de week een leuke en actieve activiteit organiseren. Dat wil zeggen dat er 6 activiteiten zullen zijn in de gehele zomervakantie, zowel voor jong als oud!

We beginnen op zaterdag 18 juli, op deze dag staat er een fietstocht op de planning. Tijdens de route zullen er vragen beantwoordt moeten worden en kom je langs de mooiste plekken. Tijdens de tussenstop kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch aangeboden door de organisatie.

Op maandag 20 juli is er een speurtocht door de wijk met vragen en opdrachten tussen door. De speurtocht zal in teams gespeeld worden, heeft jou team alle vragen goed en alle opdrachten volbracht? Dan zijn jullie de absolute winnaar van deze dag! Bij terugkomst van de speurtocht kunt u genieten van een lekker bakje friet met een frikandel.

Vrijdagavond 31 juli wordt er een silent disco georganiseerd met later op de avond een lasergame toernooi. Op deze avond is iedereen welkom, zowel jong als oud!

Maandagavond 3 augustus is er voor de kinderen een straatteken wedstrijd. Kinderen krijgen hun eigen vak waarin de mooiste kunstwerken kunnen ontstaan doormiddel van stoepkrijt. Na de wedstijd is er een Levend Bingo. Een actief spel waarbij je door vragen en fragmenten je bingo kaart kan afstrepen.

Vind jij roofvogels en uilen interessant en wil jij deze dieren in actie zien? Kom dan op vrijdagavond 14 augustus naar de roofvogelshow! Maak kennis met de prachtige roofvogels en uilen.

De vakantie sluiten we af met de bekende sport en speldag. Omdat de speelweek zoals we gewend zijn helaas niet door kan gaan, brengen wij toch nog 1 onderdeel terug en dat is het beachvolleybal toernooi! Hiervoor kan je jezelf opgeven in een team van 3 personen. Opgeven kan/mag vanaf 15 jaar.

Houd de social media van Speeltuinvereniging Kindervreugd en het maandprogramma goed in de gaten voor meer informatie en de tijden van alle activiteiten! Houd de aangegeven data vrij in de agenda en hopelijk zien wij jou in de zomervakantie!