Een berichtje van Sinterklaas

voor de kinderen van Speeltuinvereniging Kindervreugd

Sinterklaas en zijn pieten hadden gehoopt dat de minister-president afgelopen dinsdag ging vertellen dat de regels weer wat minder streng werden en wij dus gewoon het Sinterklaasfeest konden komen vieren. Helaas mocht dit niet zo zijn, waardoor het voor Sinterklaas en zijn pieten onmogelijk wordt om Speeltuinvereniging Kindervreugd te bezoeken en met jullie te feesten zoals we dat andere jaren deden.

Om jullie niet helemaal teleur te stellen, mogen alle kinderen van 0 t/m 10 jaar die lid zijn van de Speeltuinvereniging, hun schoen komen zetten in De Blokhut. Dit kan van zaterdag 21 november tot en met woensdag 25 november a.s. tijdens openingstijden van De Blokhut. Je schoen mag je weer ophalen op vrijdag 27 november vanaf 19.00 uur. Het kan zijn dat er een wijziging in de ophaaltijd plaatsvindt als er meer dan 30 kinderen zijn. Houd daarom onze social media en website in de gaten.

Sinterklaas hoopt jullie zo toch een beetje blij te maken en natuurlijk hopen we volgend jaar weer een knalfeest te vieren in De Blokhut.

Lieve groetjes van de Sint en alle pieten