De Vlam: Niemand Alleen

Dit is de vlam. Een symbool van warmhartigheid. Het betekent: ik draag een ander een warm hart toe.

De Vlam: Niemand Alleen | Oranje Fonds Iedereen kan de raamsticker gratis aanvragen. Met dit kleine gebaar kunnen we aan elkaar laten zien dat niemand er alleen voor hoeft te staan.

Door het opplakken van de sticker op jouw raam draag je bij aan iets groters. Want met dit kleine gebaar maken we verbinding zichtbaar. Het is een vertrekpunt voor alle mensen die willen helpen. Met de sticker geef je aandacht aan iedereen die in ons land klaarstaat voor een ander. Je laat zien dat je het belangrijk vindt dat we verbonden zijn, in een tijd waarin afstand houden noodzakelijk is. Door de vlam weten we dat we er voor elkaar zijn.

Ook Speeltuinvereniging Kindervreugd vind het belangrijk dat er niemand alleen voor staat. Vandaar ook op de deur van De Blokhut een vlamsticker. Weet dat u daar altijd terecht kunt. Indien gesloten mag u altijd contact opnemen met 0168-472978 voor vragen of advies van welke aard dan ook. In de meeste gevallen kunnen wij u doorverwijzen of hulp zoeken bij de juiste instanties via de dienstverlening van “Het huis van de wijk”.
Schroom niet om te bellen indien nodig.
Klik op: Bekijk de video of ga naar de website van het Oranje Fonds