Skip to content
Logo Activiteitencommissie
Ontdek de Activiteiten Commissie van Speeltuinvereniging Kindervreugd

Ons creatieve team staat klaar om een scala aan activiteiten te organiseren, en we hebben jouw aanwezigheid nodig om elke activiteit tot een succes te maken!

Ons doel is simpel maar krachtig: het creëren van diverse activiteiten die niet alleen de banden binnen onze vereniging versterken, maar ook sociale interactie en samenhorigheid stimuleren. Van de jongste leden tot onze wijze senioren, we hebben voor elk wat wils. 

De activiteiten commissie werkt hard om van elke activiteit een feest te maken, maar dit kunnen we niet alleen. We kijken uit naar jouw deelname aan onze eerstvolgende activiteit.

Heb je geweldige ideeën voor toekomstige activiteiten? Laat ze sprankelen in onze IDEEËNBOX hieronder. ↓ We zijn altijd op zoek naar frisse, creatieve input!

En als je net zo enthousiast wordt van de diversiteit binnen onze commissie als wij, waarom zou je dan niet zelf een rol spelen in dit creatieve team? Meld je aan voor een plekje in de activiteiten commissie en help mee om samen nog meer gezellige activiteiten te organiseren!

 

 

Contact

Activiteiten Commissie
p.a. Prins Bernhardplein 2
4797 HT Willemstad
 

activiteiten@svkindervreugd.nl

Het creatieve brein:

Luc Roodenburg
Marieke Jacobs
Marleen Konings
Shirley Maliepaard
 
 

IDEEËNBOX