logo-jeugdwerk

Jeugdwerk Helwijk is een afdeling van Speeltuinvereniging Kindervreugd die bestaat uit een werkgroep en actieve vrijwilligers.

Op de vrijdagavond in het winterseizoen organiseert het Jeugdwerk Helwijk JustKids en Instuif avonden voor de jeugd tot en met 12 jaar en de 12+.

JustKids avonden zijn voor de jeugd t/m 12 jaar. Op een JustKids avond kunnen de kinderen knutselen, tafeltennissen, sjoelen, diverse spelletjes spelen of een tof bouwwerk maken bij de Legotafel. Eén keer per maand zal er een thema-avond plaats vinden, informatie daarover wordt bekend gemaakt op social media of het maandprogramma. JustKids avonden zijn van 19.00 tot 20.30 uur.

Naast de JustKids avonden zijn er voor de 12+ jeugd (of de kinderen in groep 8). Instuifavonden waarbij ze met vrienden en vriendinnen gezellig samen kunnen zijn. Bij de Instuifavond kan er getafeltennist worden, speel een potje tafelvoetbal, er staan diverse spellen of gezellig met elkaar gamen. Ook voor de 12+ is er één keer per maand een thema-avond. De Instuifavonden zijn van 20.30 tot 23.00 uur.

Contactpersoon jeugd:

Shirley Maliepaard