AED-logo

In De Blokhut is een automatische externe defibrillator (AED) aanwezig.

Onderstaande personen zijn gecertificeerd om deze AED te mogen bedienen.

Inge Maliepaard
Prinses Christinastraat 9
4797 HN Willemstad
0168-472181

Erik Maliepaard
Prinses Christinastraat 9
4797 HN Willemstad
0168-472181

Miranda Bestebreur
Prinses Christinastraat 23
4797 HN Willemstad
06-14722228

Kitty de Witte
Helsedijk 19
4797 SH Willemstad
0168-472602

 

NB-rommelmarkt
NB-boeken-platen
NB-kerstmarkt
Een aantal keer per jaar organiseert sv Kindervreugd een markt.

De meest bekende is de rommelmarkt die gehouden wordt met Pasen en begin oktober.
Maar ook een jaarlijkse Boeken & platen markt en kerstmarkt. De datums van de markten worden gepubliceerd in het sterretje en op de websites sv Kindervreugd en helwijk.nl

Ophalen van goederen:

Gaat u verhuizen of gewoon opruimen en heeft u daardoor bruikbare spullen over.
Bel: 0168-472978  of  06-43418894
en de spullen worden op donderdagavond na 18:00uur opgehaald.
Grote spullen uitsluitend in overleg.

Brengen van goederen:

U kunt uw spullen brengen bij de Blokhut tijdens openingsuren!
(Verzoek: Geen spullen onder de luifel van De Blokhut te plaatsen zonder overleg)

Contactpersoon: Erik Maliepaard

Aanmelden

Als u op de hoogte gehouden wilt worden wanneer er een rommelmarkt, boeken- en platen of kerstmarkt is, meld u dan aan via de aanmeld knop.

Bonnen en muntenactie

Postzegels, munten en de diverse andere spaaracties brengen geld op voor Speeltuinvereniging Kindervreugd. Hiervoor krijgen we bij inlevering een vergoeding.

Verder alle soorten kaarten, deze worden gebruikt in de knutselhoek en de stads- en dorpsgezichten worden aangeboden als ruilmateriaal of verkocht.

Frituurvet inzameling

Uw oude frituurvet is geld waard. Aan de achterzijde van De Blokhut staat een container voor het inzamelen van uw oude frituurvet. Vloeibaar frituurvet dient in gesloten verpakking ( bijvoorbeeld de oude verpakking) te worden gedeponeerd, hard vet in plastic tas of emmertje. Het vet wordt gerecycled en dient zo twee doelen ten eerste een bijdrage voor Speeltuinvereniging Kindervreugd en ten tweede een bijdrage aan een beter milieu.

Kleding inzameling

Gebruikte kleding of onderstaande artikelen krijgen bij Speeltuinvereniging Kindervreugd een tweede kans. Bel:  472181,  472978  of  06-43418894 en de spullen worden op donderdagavond na 18.00 uur opgehaald. U kunt ze ook afgeven in De Blokhut tijdens de openingstijden:

  • Dekens / lakens / dekbedovertrekken
  • Gordijnen
  • Leren tassen en riemen
  • Schoenen / laarzen
  • Knuffels
  • Goed draagbare kleding

Jumbo de Bont-Slings “club spaarzegelactie”

LOGO_jumbo kl

U ontvangt bij elke € 5,- besteding aan boodschappen  bij Jumbo de Bont te Willemstad 1 gratis sticker die u kunt plakken op een spaarkaart. Een volle spaarkaart is € 2,50 waard voor Speeltuinvereniging Kindervreugd.

Speeltuinvereniging Kindervreugd vraagt u om voor ons te sparen door uw volle spaarkaart in te leveren bij Jumbo Willemstad met daarop vermeld Speeltuinvereniging Kindervreugd of uw losse zegeltjes in te leveren in De Blokhut.

Dus koop / besteedt bij Jumbo de Bont en steun hiermee Speeltuinvereniging Kindervreugd.

Autobedijf Saarloos “clubsponsoring”

saarloos

Texaco Willemstad (autobedrijf Saarloos VOF) wil onze vereniging (Speeltuinvereniging Kindervreugd) graag sponsoren. Zij hebben hier een mooi plan voor bedacht.:

Als u bij Autobedrijf Saarloos (Texaco) in Willemstad komt tanken dan krijgt Speeltuinvereniging Kindervreugd voor elke getankte liter 0,01 eurocent bijgeschreven op onze verenigingspas.

De verenigingspas is een klantkaart die bij Autobedrijf Saarloos te Willemstad in bezit is, en op naam staat van Speeltuinvereniging Kindervreugd. U kan dan bij het afrekenen aangeven dat u spaart voor Speeltuinvereniging Kindervreugd.

De stand van Speeltuinvereniging Kindervreugd wordt op een beeldscherm in de shop van Autobedrijf Saarloos te Willemstad getoond. Dus spaar mee voor Speeltuinvereniging Kindervreugd.

Dus koop / besteedt bij autobedrijf Saarloos en steun hiermee Speeltuinvereniging Kindervreugd.