Skip to content
logo-speelweek
De Kindervakantie Speelweek is een werkgroep die een speelweek organiseert, in de zomervakantie, onder verantwoording van Speeltuinvereniging Kindervreugd. Tijdens deze speelweek, die gehouden wordt van maandag tot en met vrijdag, staat het gezellig samen actief zijn centraal. De jaarlijks terugkerende activiteiten zijn hutten/kunstwerken bouwen, eigen potje koken, een interactieve spelmiddag en een overnachting in de hutten of tenten. Buiten deze activiteiten zijn er nog tal van andere activiteiten die georganiseerd worden.

Elk jaar staat de speelweek weer in het teken van een ander thema.

Voor de schoolvakantie wordt er huis aan huis een programmafolder verspreidt met het complete programma en inschrijfformulieren.

Hi, ga je mee “Diep in de Zee”?
Meld je aan voor de Kindervakantie Speelweek en beleef een week vol met activiteiten! Scroll verder naar onder en kom uit bij onze aanmeldformulieren.

Ben jij lid van Speeltuinvereniging Kindervreugd dan kun je gratis deelnemen aan de activiteiten (met uitzondering van de bingo). Ben je geen lid kan je met een dagkaart van €5,- of een weekkaart van €25,- deelnemen. Overigens kost een lidmaatschap van Speeltuinvereniging Kindervreugd slecht €26,- per jaar. Op de website vind je meer informatie. 


Alle activiteiten vinden plaats in de speeltuin aan de Prins Bernhardplein 2, behalve als er een andere locatie wordt vermeld. 


Tijdens de activiteiten is de organisatie altijd telefonisch te bereiken via: 06-43418894 en 06-21587742. Deelname is op eigen risico. De organisatie behoudt zich het recht om het programma aan te passen wanneer de organisatie dit nodig acht i.v.m. weersomstandigheden of andere redenen. 

Aanmeldformulier
Kindervakantie Speelweek


  DEELNEMERS

  VRIJWILLIGER


  Aanmeldformulier
  BBQ

   Aanmeldformulier
   Fietstocht

    Contact

    Inge Maliepaard
    Prins Bernhardplein 2
    4797 HT Willemstad
    0168-472978
    0168-472181
    06-43418894
    info@svkindervreugd.nl

    Werkgroep

    Arthur van Kempen
    Erik Maliepaard
    Gerda Konings
    Inge Maliepaard
    Luc Roodenburg
    Shirley Maliepaard
    Vera Roodenburg

    Speelweek 2023

    van 14 tot en met 18 augustus 2023

    Het thema dit jaar is: “Diep in de zee”.

    Verdere informatie volgt ter zijner tijd via het programmafolder dat huis- aan huis wordt verspreidt.

    Download hier de folder

    Download hier de fietstocht